Livrarea produselor

Comenzile care depasesc suma de 250 ron beneficiaza de livrare gratuita prin Posta ROMANA.

Comenzile sub 250 ron TVA inclusiv livrarea se vor face contra cost folosind curierii alesi.

Comenzile din categoria PROFESIONAL se livreaza dupa alte criterii stabilite prin contract si acceptate de catre comparator in prealabil.

Comenzile care depasesc greutatea de 2 kg, gen produse din lemn (oua, placi, etc), sau cele care se vand la Kg (silicon, vopseluri, etc) nu beneficiaaza de transport gratuit, daca nu se agreeaza altfel cu reprezentantul de vanzari

 

Posta ROMANA (national)

Tarif de baza (ramburs inclus) ==> 12 ron

Pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1 ron la suma totala (automat sau prin operator)

********************************************

 

CURIERAT RAPID (national) pentru primul KG

Firmele cu care colaboram sunt Fan Courier si Urgent Cargus, daca aveti alte preferinte va rugam sa ne anuntati si putem solicita orice alt curier.

Fan Courier

Estimare cost transport ==> Calculator

Urgent Cargus

Estimare cost transport ==> Calculator

Tarif de baza (ramburs inclus) ==> 22 ron

Pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1.10 lei la suma totala (automat sau prin operator)

Cost suplimentar (plic, colet) km suplimentar 0.80 lei / km în cazul expeditiilor efectuate în alte orase decat cele cuprinse in lista de acoperire ale curierilor alesi pe care le puteti verifica aici:

Fan Courier ==> Retea de acoperire

Urgent Cargus ==> Retea de acoperire

********************************************

 

Returul produselor

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.
Produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. TRIBEKA SHOP va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data anuntarii in scris (prin mail sau postal) a returului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare NU includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau la care consumabilele au fost desigilate.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise (prin mail sau postal) in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca TRIBEKA SHOP nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Costul transportului produselor de la TRIBEKA SHOP catre client si de la client catre TRIBEKA SHOP in aceste cazuri revine in responsabilitatea CLIENTULUI.

In cazul in care se solicita inlocuirea produsului acesta se va inlocui in momentul in care produsul supus schimbarii ajunge in posesia TRIBEKA SHOP.

Exceptie fac:

  • comenzile initiale facute de client pt care exista livrare gratuita;
  • produsele cu lipsa de conformitate;In momentul in care va confruntati cu una din problemele de mai sus va rugam sa ne contactati telefonic la urmatoarele numere de telefon

  • ORANGE 0744.685.845 (centrala)
  • VODAFONE
  • TELEKOM

sau trimiteti un mesaj la adresa office@tribeka.ro pentru a remedia orice problema aparuta in cel mai scurt timp.

 

Va multumim, TRIBEKA team