Inregistrare fiscala:

 

Societatea noastra SC TRIBEKA INVEST SRL este inregistrata la registrul comertului ca fiind societate neplatitoare de TVA.

Prin urmare preturile prezente pe site-ul www.tribeka.ro sunt preturi finale la care se poate acorda discount aplicandu-se anumite reguli comerciale.

 

Limitare de responsabilitate:

     Produsele sau serviciile existente in magazin pot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui designer sau colaborator in parte.

 

     Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

     De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Tribeka, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la tribeka_shop@yahoo.com astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

 

Dispute si Conflicte:

     Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Datele firmei:

 

 

TRIBEKA Team