TERMENI SI CONDITII utilizare site magazin virtual TRIBEKA.ro:

 

     Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

     Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

     In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Securitatea Datelor Personale:

     Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

 

Securitatea Datelor Personale pentru clientii care efectueaza comenzi tendentioase, nu ridica comenzile cu plata ramburs:

     Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Aceste date vor fi inregistrate in bazele nationale de profil accesibile firmelor si companiilor afiliate pentru a creea un mediu de afaceri corect.

Firmele afiliate vor avea posibilitatea sa verifice un client si sa decida in cunostinta de cauza daca livreaza sau nu o comanda catre un client care are un istoric negativ pentru platile ramburs.

Clientii acesti vor putea oricand cumpara cu plata in avans sau prin card, transfer bancar, platind bunurile inainte, avand apoi la dispozitie temeiul legal de retur nefiind prejudiciati in vre-un fel.

 

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru:

     Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

     Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

     Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica, etc continute in acest site sunt au ca titlu de prezentare si pot suferi modoficari din varii motive. Exemple, calibrarea monitorului, intensitatea luminoasa, etc. Cu toate acestea magazinul nostru cauta mereu sa imbunatateasca aceste inadvertente prin optimizarea site-ului pentru cat mai multe navigatoare de internet. Nu putem fi trasi la raspundre pentru astfel de inadvertente drept urmare va rugam ca ori decate ori aveti o nelamurire sa luati contact cu agentii nostrii de vanzari care va vor furniza toate informatiile dorite.

 

Publicitate si legaturi cu alte site-uri:

     Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

 

Copyright:

     Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Tribeka SHOP si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Tribeka SHOP a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Produsele si Ofertele Speciale:

     Designerii si colaboratorii nostrii isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detin. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului creat. Nu garantam disponibilitatea pe stoc, valabilitatea, calitatea etc a nici unui produs existent in acest magazin, aceasta responsabilitate revenind detinatorilor de magazine. Pentru a fi siguri de existenta reala a unui produs pe stoc va sugeram sa luati legatura cu unul din operatorii nostrii de vanzari.

 

TRIBEKA Team