Despre noi ...

 

Tribeka SHOP este un magazin online, fara a avea punct de desfacere fix, insa in anumite circumstante se poate opta pentru livrarea de la sediu, printr-o confirmare prealabila din partea agentului care se ocupa de comanda dumneavoastra.

Livrarile noastre sunt preponderent prin firme de curierat sau Poasta Romana, costurile acestora fiind suportate de catre client sau in anumite circumstante de catre companie.

 

Tribeka SHOP se doreste a fi o poarta catre cei care cauta cu sufletul. Ne dorim ca aici sa gasiti cat mai usor ceea ce v-ati propus, motiv pentru noi sa imbunatatim continuu modalitatea dumneavoastra de a cumpara din magazinul nostru. 

Am luat fiinta din dorinta de a aduna la un loc lucrari facute manual si NUMAI manual. Lucrari executate atat de noi cat si de designerii cu care colaboram, totul in ideea de a avea mereu obiecte, cadouri si produse handmade cat mai diversificate dar si de cea mai buna calitate. Nu de putine ori ati cautat "pe net" un produs care va interesa si dadeati peste orice altceva, facand imposibila alegerea unui produs dintr-o anumita categorie ori material sau de ce nu, al unui designer care creeaza bijuterii.

Cand spunem bijuterii noi nu ne referim doar la cele pe care le puteti purta cu orice ocazie, ne referim la orice iese din mana unui artizan. Prin definitie tot ceea ce este creeat cu ajutorul imaginatiei folosindu-ne de propriile maini si nu numai reprezinta bijuterii, fie ele, articole vestimentare, articole de birou, articole de uz casnic, etc, orice este handmade.

Tribeka SHOP va ofera un mod sigur, relaxant si de ce nu foarte trendy de a va face cumparaturile cu stil. Aici veti gasi intotdeauna noutati care vor adauga un plus de valoare unei ocazii speciale, un plus de stil accesorizandu-va garderoba dumneavoastre, iar exemplele pot fi infinite. Altfel spus, avem ceva pentru fiecare, pentru orice gust, iar daca nu avem, ne poti trimite un mail cu ce anume iti doresti urmand a primi un raspuns in cel mai scurt timp, chiar INCURAJAM acest tip de comenzi.

 

Intotdeauna Tribeka SHOP va incuraja designerii cu care colaboreaza sa ofere produsele proprii la un pret real si competitiv, lucru care va face pe toata lumea fericita. Preferam sa va oferim un produs la un pret accesibil fiecaruia, produs care cu siguranta va aduce o raza de bucurie in viata dumneavoastra.

In cazul in care nu stiai, am implementat deja livrarea SUPER URGENTA in Bucuresti si in curand si in alte cateva localitati.

 

Ce inseamna acest lucru:

In cateva ore va putem scoate din incurcatura livrand pentru dumneavoastra un cadou pentru cineva de care ai uitat sau nu ai gasit in timp util ceva pe gustul sau, ori primind produsul personal la o adresa desemnata. Acest lucru va scuti timpul de asteptare care poate varia de la 24 de ore la 2-3 zile. Pe viitor surprizele vor continua cu noi metode de a va face cat mai fericiti si mai relaxati in timpul cumparaturilor facute de la noi.

Ne place sa credem ca suntem UNICI pe piata de bijuterii si bijuterii handmade, prin prisma produselor pe care le oferim, iar daca nu, ajungem noi si acolo ...

 

Mai nou am inclus in oferta noastra si sectiunile de SCULE, unde vei gasi o multime de accesorii si scule care sa te ajute

 

Cu deosebita stima,

Catalin M.